Human capital in new member states of the European union - Jaźwiński, Ireneusz
Ľudský kapitál ako kľúčový faktor v sociálno-ekonomickej oblasti a ako dôležitý prvok tvorenia spoločnosti a ekonomiky založenej na vedomostiach. Prezentovanie ľudského kapitálu v nových štátoch EÚ. Porovnanie nových štátov EÚ s ďalšími štátmi v EÚ v oblasti ľudského kapitálu.