Kocepcia reformy daňovej a colnej správy s výhľadom zjednotenia výberu daní, cla a poistných odvodov
Ciele a základné postupy reformy daňovej a colnej správy a zjednotenie výberu daní, cla a poistných odvodov v dvoch fázach programu UNITAS I. a II.