Doplnkové dôchodkové sporenie v podmienkach SR - Juhász, Attila
Príčiny vzniku, reforma, transformácia a nové trendy doplnkového dôchodkového poistenia (sporenia) ako jedna z foriem dôchodkového zabezpečenia na Slovensku. Príčiny vzniku doplnkového dôchodkového poistenia v SR. Dôvody vykonania nevyhnutných zmien a transformácie DDP na DDS. Doplnkové dôchodkové sporenie v súčasnosti.