Ako odmeňovať zamestnancov alebo Úvod do problematiky IFRS 2 - Černý, Michal R.
Štyri možné scenáre ako odmeňovať zamestnancov. Zamestnanecké akciové a opčné programy. Účtovné aspekty. Možno povedať, že IFRS 2 patrí k najlepším štandardom IAS/IFRS. Príklady.