Konkurenčné aspekty a analýza zahraničného obchodu ovčích komodít po vstupe Slovenska do EÚ - Hudáková, Ivana, 1976-
Výpočet ukazovateľov konkurencieschopnosti ovčích komodít v roku 2003, 2004, 2005. Vývojové tendencie v odvetví chovu oviec v Slovenskej republike po vstupe do EÚ.