Prechod na menu euro a dane - Jurčíková, Božena
Základné informácie o vyhláške č. 75/2008 Z.z., ktorú vydalo Ministerstvo financií SR. Prepočet peňažných súm z hľadiska dane z príjmov. Princíp zaokrúhľovania peňažných súm, ktoré sú príjmom alebo výdavkom štátneho rozpočtu. Prepočet peňažných súm z hľadiska dane z pridanej hodnoty. Problematika v oblasti správy daní pri prechode na menu euro. Podávanie daňového priznania, opravného daňového priznania, dodatočného daňového priznania k DPH podľa § 39 zákona o správe daní. Informácie o pripravovanom návrhu zákona o dani z príjmov, zákona o DPH a zákona o správe daní s účinnosťou od 1. januára 2009.