Vybrané aspekty hypotekárneho bankovníctva v Slovenskej republike - Múčková, Viktória
Hypotekárne bankovníctvo - implementované do právneho rámca v marci 1996. Počet hypotekárnych bánk v SR. Základné črty hypotekárnych obchodov: hypotekárny úver, hypotekárny záložný list. Hypotekárny úverový trh v rokoch 1997-2007. Štátna podpora hypotekárneho úverovania.