Štandardné výsledky ISPÚ v členských krajinách EÚ-25
Dáta uvedené v tabuľke sú štandardné premenné, tak ako ich publikuje FADN EU (Informačná sieť poľnohospodárskeho účtovníctva EÚ) za členské krajiny EÚ-25 za účtovný rok 2005. Dáta sú spracované jednotnou metodikou, preto sú komparatívne a kompatibilné vo všetkých členských krajinách. Údaje sú prepočítané v eurách na priemerný podnik, resp. hektár, kus.