Ľ élargissement et ľ euro - Rizeková, Iveta, 1961-
Bilancovanie Komisie Európskej únie, čo prinieslo euro po jeho zavedení do dvanástich členských krajín. Čo znamená euro pre jednotlivcov a čo pre podniky. Nedostatočná informovanosť občanov. Vydávanie eurobankoviek Európskou centrálnou bankou.