Ľ espace Schengen - Rizeková, Iveta, 1961-
Ktoré štáty tvoria schengenský priestor. V čom spočívajú kontroly na schengenských hraniciach. Posilnené kontroly na vonkajších hraniciach. 24 krajín schengenského priestoru.