Ľ UE et le progrès scientifique et technique - Rizeková, Iveta, 1961-
Hlavný cieľ Lisabonskej stratégie EÚ. Úspechy Európskej únie v oblasti vedy a techniky. Prínosy a riziká vedeckotechnického pokroku. Informatizácia spoločnosti.