Sociálno-ekonomické kritériá sociálneho podniku - Korimová, Gabriela
Prezentácia základných oblastí formovania a existencie sociálneho podniku z pohľadu EMES a ponuka na určitú transformáciu na slovenské sociálno – ekonomické a legislatívne prostredie s návrhom modelu riešenia dlhodobej nezamestnanosti marginalizovaných skupín v SR. Sociálne podnikanie - forma pomoci. Návrh modelu sociálno-ekonomickej inklúzie dlhodobo nezamestnaných.