Průmyslová špionáž a konkurenční zpravodajství - Herzán, Lukáš
Konkurenčné spravodajstvo ako zámerné a koordinované monitorovanie konkurentov na špecifickom trhu. Konkurenti a plánovanie vyváženej obchodnej stratégie. Kalkulácia obchodných rozhodnutí založených na vstupných informáciách.