Pravidla podnikání - Marek, František
Ronald G. Ross - zakladateľ pravidiel podnikania. Definícia pravidiel podnikania. Nezávislosť pravidiel na cieľoch, procesoch a ľuďoch. Záväznosť pravidiel. Existencia štrukturálnych pravidiel. Pravidlá ako znalosť podniku. Úrovne pravidiel podnikania. Pravidlá a informačný systém. Pravidlá a automatizácia. Správa pravidiel.