Kaizen ve službách - Haburaiová, Ingrid
Metódy Kaizen a Six sigma ako cesta k zlepšovaniu. Hľadanie rezerv v podnikových procesoch cestou Kaizen. Jasne definovaná organizačná štruktúra. Ako hľadať rezervy. Problematika plytvania (po japonsky Muda). Kaizen v službách.