Nábor pracovníků není věcí jen personalistů - Přikryl, Jan
Rast firmy mení požiadavky na ľudí. Nábor ako súčasť celkového riadenia firmy. Manažér ľudských zdrojov spolupracuje s líniovými manažérmi. Kľúčovým v nábore je hodnotový systém firmy.