Motivace a úspěšný nábor
V nábore sa presadzuje odbornosť, kreativita a etické chovanie. Neplytvajme ľuďmi. Žiadaní a zatracovaní absolventi. Uchádzačov priťahuje dobrá značka. Zamestnancov motivuje šanca rozvoja a otvorená komunikácia. Ulovte si svojho študenta. Ako neodradiť kandidátov.