Umíte pracovat s motivací podřízených ? - Švec, Jakub
Pracovná motivácia - pracovné hodnotenie, porovnávanie výsledkov, spoluúčasť zamestnancov na rozhodovaní, na riadení rozhodovacích procesov. Stále významnejšiu oblasť stimulácie predstavuje ohodnotenie skupinou a práca so vzťahmi v nej.