Leadership vychází z důvěry a dá se pěstovat - Čápová, Štěpánka
Najlepšou praxou je aplikovať poznatky psychológie do riadenia procesov a vedenia ľudí a vytvoriť tak situáciu, že podriadení a spolupracovníci budú pracovať veľmi výkonne a radi a s pocitom uspokojenia. Nevyhýbať sa konfliktom. Bez vízie to nejde. Dôvera, ktorou strhenete ostatných. Stať sa vodcom.