Pravidlá o látkach na zlepšenie potravín - Trusková, Iveta
Nová legislatíva - enzýmy a arómy prídu na trh len vtedy, ak budú v pozitívnom zozname. Nariadenie týkajúce sa prídavných látok do potravín. Nariadenie týkajúce sa aróm do potravín. Nariadenie týkajúce sa potravinárskych enzýmov. Nariadenie o spoločnom postupe schvaľovania prídavných látok, enzýmov a aróm.