Vývoj osobnej leteckej dopravy v EÚ po roku 2001 - Belianska, Jana
Letecká doprava ako najdynamickejšie sa rozvíjajúci druh dopravy. V dnešnom globálnom svete je jeho prednosťou najmä rýchlosť a pohodlnosť. Letecká doprava v EÚ. Letecká doprava bude zohrávať kľúčovú úlohu v zrýchlenom rozvoji nových členských krajín.