Ochranná známka, obchodné meno a ich spoločné a rozdielne rysy - Križan, Martin
Charakteristika ochrannej známky. Pojem ochranná známka vymedzený v zákone o ochranných známkach. Funkcie ochrannej známky. Práva, ktoré podnik získa s ochrannou známkou. Pojem obchodné meno spoločnosti. Právna úprava v Obchodnom zákonníku. Základné znaky obchodného mena. Rozdiely medzi obchodným menom a ochrannou známkou.