Finančné nástroje ako prostriedok transferu finančných rizík podniku - Markovič, Peter, 1974-
Podstata kreditného derivátu. Kvantifikácia a ocenenie kreditného rizika. Možnosti usmerňovania kreditného rizika. Transfer kreditného rizika a kreditné deriváty. Stanovenie hodnoty kreditných derivátov.