Trendy zdravotní politiky v kontextu Evropské integrace - Mertl, Jan
Zhodnotenie trendov v zdravotnej politike, ktoré vyplývajú z prebiehajúcej európskej integrácie. Diskutovanie o rozdieloch medzi jednotlivými členskými krajinami a o otázkach voľného pohybu osôb v zmysle platných európskych zmlúv a ustanovení Európskej sociálnej charty. Riziká a príležitosti vyplývajúce z európskej integrácie pre zdravotnú politiku.