Modernizácia, ale nie experimenty - Fico, Róbert
Prejav predsedu vlády Róberta Fica na XVIII. sneme Združenia miest a obcí Slovenska - skrátený a po redakčnej úprave. Ocenenie spolupráce vlády a jej orgánov s predstaviteľmi územnej samosprávy. Vzájomný rešpekt vlády a samosprávy. Finančné zdroje pre kompetencie samosprávy. Rozpočty treba chrániť pred deficitom. Odstraňovanie prekážok v prístupe k eurofondom. Informatizácia ako ústredná téma modernizácie. Potreba dôsledne uplatňovať kritériá hospodárnosti.