Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast - Schultz, Ivan
Cieľom operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast je predovšetkým zvyšovanie konkurencieschopnosti súkromných spoločností slovenského hospodárstva. Európskou komisiou bol schválený dňa 28.11. 2007. Celkový rozpočet Operačného programu na roky 2007-2013 je stanovený vo výške 908 mil. Eur. 85 perc. z tejto sumy pochádza zo zdrojov Európskeho regionálneho rozvoja a 15 perc. z národných zdrojov.