Kedy sa hotelu oplatí outsourcing? - Kašuba, Pavol
Krátka charakteristika outsourcingu. Výhody outsourcingu. Ktoré služby (činnosti) sa v hotelierstve najčastejšie outsourcingujú. Riziká outsourcingu. Spolupráca s externým dodávateľom.