Revenue manažment - Zamboriová, Janka
Aplikácia revenue manažmentu na zabezpečenie vyšších príjmov. Krátka história revenue manažmentu. Základné podmienky pre aplikáciu. Ako aplikovať revenue manažment v hoteli.