Zákon o službách zamestnanosti - novela - Tichý, Miroslav
Zákon o službách zamestnanosti (č. 5/2004 Z.z.), jeho posledná novela (zákon č. 139/2008 Z.z.), ciele novely. Príspevky v rámci nových aktívnych opatrení na trhu práce.