Antidiskriminačný zákon - Slávik, Slavomír
Antidiskriminačný zákon (č. 365/2004 Z.z.), zásada rovnakého zaobchádzania. Základné pojmy, s ktorými operuje zásada rovnakého zaobchádzania - priama diskriminácia, nepriama diskriminácia, obťažovanie. Výnimky zo zásady rovnakého zaobchádzania.