Podnikové vzdelávanie ako súčasť celoživotného vzdelávania - Orbánová, Darina
Význam vzdelávania pre svojich zamestnancov v podnikoch. Vďaka novým vedomostiam a zručnostiam získavajú zamestnanci možnosť presadiť sa v nových situáciách. Vzdelávanie zamestnancov má okrem toho aj iné výhody, napr. zvyšuje efektivitu, produktivitu a schopnosť lepšie sa prispôsobiť konkurencii. Predpokladom úspešného vzdelávania zamestnancov je komplexný plánovitý systém vzdelávania a vytváranie podmienok na jeho realizáciu v praxi.