Informácie - základný faktor pri riadení procesov v spoločnosti - Poniščiaková, Oľga
Potreba informácií v súčasnej dobe. Vlastnosti informácie a jej funkcie. Nedostatok informácií. Informačný tok. Význam informácie pre manažérsku prácu. Postavenie IS v organizáciách. Základné zložky informačného systému. Manažérsky informačný systém. Podpora IS v systéme riadenia.