Kurz akademického počúvania ako súčasť výučby odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Zsapková, Eleonóra
Vysokoškolskí študenti majú možnosť navštevovať niektoré prednášky nielen v slovenskom, ale aj anglickom jazyku. Trojročný výskum tímu učiteľov angličtiny na Katedre anglického jazyka EU v Bratislave (výskum začal v roku 2005). Charakteristické znaky akademického počúvania. Výskum. Kurz akademického počúvania.