Zavedenie ECTS do výučby cudzích jazykov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Seresová, Katarína, 1967-
Systém ECTS - Spoločný európsky referenčný rámec - ako významný prvok tvorby systému vyučovania cudzích jazykov bol na Ekonomickej univerzite zavedený v akademickom roku 2005/06. Ciele ECTS. Pracovné vyťaženie študentov. Hodnotenie študentov podľa stupnice známok ECTS. Výhody systému.