Najnáročnejší je začiatok - Virgovičová, Iveta
Len výrobca alebo dovozca pokladníc, ktorý požiadal o recertifikáciu pokladničného softvéru v súlade s platnou legislatívou, môže ponúkať obchodníkom modely pokladníc so softvérom, ktoré plne podporujú euro.