Podujatia v rámci Roku ruského jazyka - Strelková, Katarína
Informácia o III. medzinárodnom kogrese s názvom - Ruský jazyk: historické osudy a súčasnosť - ktorý sa uskutočnil v Moskve v roku 2007 a bol venovaný postaveniu ruského jazyka vo svete v súčasnosti.