WTO and social clause, or else: the multilateral approaches to the international labor standards - Krč, Jakub
Náčrt vývoja vzťahu medzi pracovnými štandardami a pravidlami svetového obchodu a jeho dôsledky pre WTO. Charakteristika princípov tzv. sociálnej doložky a niektorých kritických bodov, ktoré súvisia so záväznými mnohostrannými sociálnymi štandardami.