<The> Interplay between multilateral regimes as the relationship between trade and environmental rules - Krč, Jakub
Náčrt rozdielov medzi obchodnými pravidlami a režimom klimatickej zmeny s dôrazom na vzájomné prekrývanie ich noriem. Charakteristika obidvoch režimov a ich vzájomná analýza.