Cena a ako ju určovať - Lipianska, Júlia
Cena ako najpružnejší a jediný prvok marketingového mixu tvoriaci príjmy. Stanovenie ceny - súčasť celkovej stratégie podniku. Význam cenovej štruktúry v cenovej politike firmy.