Kde se dobré úmysly a vstřícnost vyplácejí ... - Kolářová, Jitka
Na trhu práce, ktorý v súčasnosti neponúka dostatok kvalifikovaných pracovných síl a v situácii, kedy populácia stárne, prichádzajú ku slovu programy práce so staršími ľuďmi, rodičmi na rodičovskej dovolenke a čerstvými absolventami. Práca so skupinou 50 plus, často sú obeťami predsudkov a diskriminácie.