Trh práce a politika zamestnanosti v kontexte členstva v EÚ - Sihelský, Ján
Situácia na trhu práce v Slovenskej republike. Pretrvávajúce regionálne disparity. Právne predpisy pre oblasť zamestnanosti. Potreba znižovania odvodového zaťaženia. Zvýšenie investícií do vzdelania. Pracovná migrácia. Politika zamestnanosti. Riešenie problému dlhodobo nezamestnaných.