Jak čelit nedostatku odborníků ? - Rezlerová, Jaroslava
Nedostatok odborníkov predstavuje hrozbu pre svetový hospodársky rast. V mnohých regiónoch a odvetviach sa jedná o krízu, ktorá hrozí ďalším rozšírením. Je nevyhnutné nájsť riešenia, ktoré musia byť implementované zamestnávateľmi, vládami a jednotlivcami tak, aby boli prospešné pre všetky strany. Čo môže urobiť vláda, investície do vzdelávania a odbornej prípravy. Ako môžu reagovať zamestnávatelia.