Fluktuace diagnóza a léčba - Ertl, Jan
Fluktuácia zamestnancov - jeden z trvalých problémov podnikov, osobitne, ak sa týka odchodu kvalitných, dlhoročných zamestnancov, ľudí výkonných a lojálnych. Negatíva rastúcej fluktuácie. Možné prínosy riadenej fluktuácie. Čo s fluktuáciou. Jednoduchý vzorec výpočtu fluktuácie.