Problém chudoby v slovenskej spoločnosti - Sika, Peter, 1975-
Stručný prehľad na problematiku chudoby v slovenskej spoločnosti ako aj upriamenie pozornosti na najviac ohrozené skupiny obyvateľstva, príčiny jej vzniku, dôsledky a nástroje na jej zmierňovanie