Faktory ovlivňující pracovní mobilitu v České republice - Šimek, Milan
Charakteristika niektorých významných skutočností, ktoré pôsobia na nízku úroveň územnej mobility na trhu práce v Českej republike a poukazuje na možnosti jej podpory prostredníctvom opatrení hospodárskej politiky.