Vplyv informačných technológií na oblasť distribúcie a logistických činností - Oreský, Milan, 1956-
Vplyv internetu na distribúciu a logistiku v obchode. Výhody využívania internetu pri zabezpečovaní logistických činností pre výrobcov, zasielateľské alebo dopravné firmy. Zmena distribučného modelu pri využívaní elektronického obchodu.