Deň daňovej slobody sa posunul na 25. mája - Solík, Ján
Krátka štúdia zmeny daňového zaťaženia v Slovenskej republike. Výpočet podielu čistého príjmu zamestnanca na jeho celkových mzdových nákladoch. Odvody, dane a čistý príjem ako súčasť celkových nákladov práce. Poplatkové zaťaženie - daňová kvóta 3 a 4. Metodológia výpočtu dňa daňovej slobody.