Deň daňovej slobody sa posunul na 22. mája - Solík, Ján
Odhadovaná výška celkového daňového zaťaženia občanov v SR v roku 2008 - 38,8% hrubého domáceho produktu. Výpočet podielu čistého príjmu zamestnanca na jeho celkových mzdových nákladoch. Deň daňovej slobody vo svete. Metodológia výpočtu dňa daňovej slobody. Poplatkové zaťaženie - daňová kvóta 3 a 4.