Imidž Slovenska ako krajiny cestovného ruchu vytváraný vo francúzskych médiách - Pompurová, Kristína
Prezentácia výsledkov analýzy vysielaného imidžu Slovenska ako krajiny cestovného ruchu na francúzskom trhu. Imidž Slovenska vytváraný vo francúzskych periodikách, rozhlase, televíznych staniciach a webových stránkach vo francúzskom jazyku v rokoch 2003-2006. Východisko pre námety na zlepšenie imidžu Slovenska ako atraktívnej krajiny cestovného ruchu a jeho efektívnejšiu propagáciu na francúzskom trhu.