Nové trendy vo využívaní zemného plynu - Rajtók, Miroslav
Problematika hľadania nových trhových segmentov v oblasti predaja zemného plynu. Trendy v oblasti plynárenského priemyslu, kde v segmente zákazníkov kategórie domácnosti boli identifikované nové správania sa zákazníkov vzhľadom na nové technológie, postupy a materiály. V oblasti dopravy je popísaná situácia na trhu CNG.